14:00

FK Kozara

Division 3-platsen säkrad

41 år. Efter 41 år är Kozara för första gången klara för spel i det nationella seriesystemet. Det är svårt att beskriva känslorna som infinner sig. Givetvis stor glädje. Men även en stor lättnad, då det kändes som "i år eller aldrig". Men nu är vi där! Och så välförtjänt det är. Ödmjukt kan man säga att Kozara varit det klart bästa laget i serien, utan att skämmas.

Matchen då? Ja, den var ett enda stort sömnpiller. Kozara hade ett enormt spelövertag. Utan att skapa en enda målchans i första halvlek. Tvärtom. Hemmalaget hade den farligaste chansen när man fick ett friläge, som dock lobbades över.

Andra halvleken såg ut precis som den första. Stort bollinnehav för Kozara och ett grymt kompakt hemmaförsvar. Det mest händelserika var när huvuddomaren fick bryta p g a att han kände sig dålig.

Med en kvart kvar så blåser den vikarierande domaren straff för Kozara, då en Partillespelare får bollen på handen. Inte så mycket att säga om det domslutet. Kenan tar revansch för förra matchens straffmiss, och 0-1 är ett faktum.

Resten av matchen blir mest en väntan på slutsignalen och firandet.